Ambassadeurs Brandveilig Leven komen naar u toe

BREDA - In de Gemeente Breda is een groep enthousiaste vrijwilligers onder de naam Ambassadeurs Brandveilig Leven Breda aan het werk om mensen bewust te maken van de gevaren van brand. Dit doen wij door op verzoek een gratis huisbezoek met u in te plannen of we verzorgen in overleg een voorlichtingen op maat.

In de Brabant Veilig Week, 7 t/m 13 oktober 2019, zijn de ambassadeurs vertegenwoordigd op diverse plaatsen in de gemeente Breda.

Wij zijn de gehele week aanwezig in: Hornbach Bouwmarkt (Nederland) BV, Konijnenberg 33, 4825 BC Breda.

Daarnaast staan we op de diverse weekmarkten in Breda: 9 oktober Woensdagmarkt Heksenwiel; 10 oktober Donderdagmarkt Hoge Vucht; 12 oktober Zaterdagmarkt Vijverstraat; 12 oktober Zaterdagmarkt Dr. Jan Ingen Houszplein.

Op zaterdag 12 oktober opent de brandweer Midden- en West-Brabant haar deuren voor kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar en hun ouders. Via de basisschool worden de kinderen uitgenodigd en kan worden ingeschreven voor de rondleiding. Ambassadeurs brandveilig leven zijn aanwezig om u te voorzien van informatie over uw eigen leefomgeving, en u kunt ter plaatse een gratis huisbezoek aanvragen.

Wij nodigen u van harte uit om op een van de genoemde dagen de ambassadeurs te bezoeken en het gesprek over de brandveiligheid bij u thuis aan te gaan. Of doe de brandveiligheidscheck van uw woning digitaal via de website https://www.brandveiliglevenbreda.nl.

De ambassadeurs hebben één ding gemeen, zij willen samen met U van Breda de brandveiligste stad van Nederland maken. [l]