Uitslagen KC Terda

BREDA - Afgelopen weekend speelden alle korfbalteams van KC Terda thuiswedstrijden, het was dus een gezellige en drukke boel op de Wisselaar. Een topomzet in de kantine en Terda 1 werd kampioen.

Na 4 opeenvolgende zeges mag Terda 1 zich nu al kampioen noemen. Met 13-3 werd achtervolger Focus uit Etten-Leur afgeschud. Een goede opmaat naar de komende zaalcompetitie waarin het op een hoger niveau wordt gezocht. In de 4e klasse zal de tegenstand een stuk hoger liggen. Terda 2 pakte haar eerste punt. In de spannende eindfase gaf men een 6-4 voorsprong toch nog uit handen en moest men met 7-7 een puntje laten aan de gasten uit Klundert.

De A junioren hadden het lastig dit weekend. In een gelijkopgaande wedstrijd tegen Keep Fit A1 ging het in de slotfase toch mis met Terda A1, eindstand 9-12. Terda A2 moest tegen het zeer sterke DSO A1. Deze ploeg schoot zeer gemakkelijk en van alle kanten vlogen de ballen er in. Bij Terda viel Daan Smit op die pas deze zomer leerde korfballen maar nu al 2 van de 4 goals voor zijn rekening nam. Eindstand werd 4-17, maar beide coaches waren tevreden over het niveau en de getoonde inzet van het team. De C1 tenslotte had een gemakkelijke dag tegen DSO C2. De score liep op naar maar liefst 13-1 met daarbij een heel fraai doelpunt van de jonge Sander.

De volgende ronde waarbij wederom alle teams weer thuis zullen spelen is zaterdag 12 oktober. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Meer informatie op www.kc-terda.com of mail naar info@kc-terda.com. [l]