Gratis informatiebijeenkomst over PGB

BREDA - Met een persoonsgebonden budget (PGB) kan je zelf zorg of ondersteuning regelen vanuit de Jeugdwet, WMO, ZVW of WLZ. Maar hoe werkt dat dan? En waarom zou je kiezen voor een PGB?

Mantelzorgmakelaar Breda organiseert op vrijdag 8 november 13.30-15.30 uur een informatiebijeenkomst over PGB. De informatiebijeenkomst wordt verzorgt door Per Saldo (vereniging voor budgethouders). Wat is een PGB en wat zijn de verschillen met zorg in natura? Wat komt er zoal kijken bij het beheren van een PGB? Hoe kunt u een bewuste keuze maken voor een PGB? Of er juist voor kiezen om zorg op een andere manier te regelen? Waar kan een PGB aangevraagd worden en waar kunt u terecht voor meer informatie?

De informatiebijeenkomst vind plaats op 8 november van 13.30 tot 15.30 uur in de Zilverberk, Schoolstraat 9 te (4841 XC) Prinsenbeek. Aanmelden (verplicht) vooraf via www.mantelzorgmakelaarbreda.nl. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Katja Keuning via katjakeuning@mantelzorgmakelaarbreda.nl of 06-41225858. [l]