FOTO MIKE VAN BEMMELEN
FOTO MIKE VAN BEMMELEN Foto: Mike van Bemmelen

Metamorfose voor Optiek Peter Huijben

BREDA - Optiek Peter Huijben is volledig vernieuwd! Niet alleen is de winkel aangepast naar een sfeervol en eigentijds interieur, ook de oogmeetruimte heeft een ware metamorfose ondergaan.

Met de allernieuwste hightech en innovatieve meetinstrumenten van ZEISS wordt de oogmeting nu nóg nauwkeuriger gedaan. Ook beschikt de winkel over de ZEISS i.Profiler, een specialistisch screening apparaat waarmee het oog op 1500 punten wordt gemeten en de kleinste afwijking van het oog in kaart kan worden gebracht. Met deze techniek kan onder meer het nachtzicht, bijvoorbeeld tijdens het autorijden, worden geoptimaliseerd. In de vernieuwde winkel treft u uiteraard ook een uitgebreide collectie (merk)monturen en zonnebrillen aan en volop keuze aan brillenglazen en contactlenzen.

Ook de naam van de winkel heeft een verandering ondergaan met de toevoeging van EyeCare. In een sterk veranderende markt is het belangrijk om duidelijk te zijn over waar je voor staat als bedrijf. EyeCare Peter Huijben staat voor persoonlijke en hoogwaardige oogzorg door deskundige professionals. Het deskundige team van EyeCare Peter Huijben wordt gevormd door Paul, Wilma en Sjoerd. Zij verwelkomen u graag en tonen met trots de nieuwe winkel en de mogelijkheden op het gebied van EyeCare.

Graag tot ziens!

EyeCare Peter Huijben - Ginnekenweg 34, Breda [l]