Open Padeltoernooi en Open
Dubbel toernooi TV Heksenwiel

BREDA - In week 44 organiseert TV Heksenwiel zowel een open Padeltoernooi als een Open Dubbel Tennistoernooi. Het is voor het eerst dat deze vereniging beide toernooien in één week, dus tegelijkertijd, organiseert.

De tenniswedstrijden starten al vanaf zaterdag 26 oktober, de Padelwedstrijden starten vanaf maandag 28 oktober. Inschrijven kan via www.toernooi.nl, voor tennis tot en met 13 oktober en voor padel tot en met 18 oktober. U kunt op deze site bij de toernooien meer informatie vinden.

Iedereen kent natuurlijk tennis, maar padel is (letterlijk en figuurlijk) een andere tak van sport. Kom gerust kijken en wie weet wordt u ook aangestoken door het padelvirus. Tip: op zaterdag 2 november (en evt. zondag 3 november) worden de wedstrijden uit de Topklasse gespeeld, een lust voor het oog. Finales van de tenniswedstrijden vinden ook voornamelijk in het weekend van 2 en 3 november plaats.

TV Heksenwiel, de padelcommissie en de toernooicommissie gaan er een gezellige en sportieve week van maken. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind, als het maar droog is, een zonnetje erbij is natuurlijk welkom.[l]