Cees Franken Driebanden Toernooi Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Een écht Beeks evenement vol spanning en gezellige ambiance voor deelnemers en publiek in zijn 21ste editie. Het Cees Franken Driebanden toernooi wordt gehouden in het weekend van 18 tot en met 20 oktober. Er is weer grote belangstelling voor deelname aan het toernooi dit jaar.

Tijdens het Cees Franken Driebandentoernooi wordt dit jaar alweer voor de 21ste keer gestreden om het jaarlijkse kampioenschap driebanden van Prinsenbeek. De Belle-Fleurzaal in sport- en welzijnsaccommodatie De Drie Linden aan de Heisprong in Prinsenbeek vormt voor drie dagen een sfeervolle biljartarena met drie biljarts en een toeschouwerstribune met zicht op alle biljarttafels. Iedereen die Lid is van een Beekse biljartclub of woonachtig is in Prinsenbeek mag aan dit kampioenschap deelnemen.

Het wedstrijdschema, dat met 54 deelnemers weer volledig is bezet, is vanaf zondag 13 oktober te vinden op onze site (www.driebandenprinsenbeek.nl). De wedstrijdleiding heeft er, om te lange uitloop van de wedstrijdtijden in de voorrondes op vrijdag en zaterdag, wel voor gekozen voor deze partijen het maximaal aantal beurten te beperken tot 30 beurten. Maar uiteraard is hier het aantal te maken caramboles voor de spelers ook op aangepast!

Topper driebanden
Op zondagmiddag zijn wij er weer in geslaagd een internationale topper driebanden aan te trekken om een demonstratie te geven. Rond 16.00 uur, voorafgaand aan de finalepartij, zal Eddy Merckx, oud Wereld kampioen, Belgisch kampioen en Beker van België winnaar, ons zijn beste kunsten vertonen. Dat belooft dus weer een spectaculaire show.
Aan alle deelnemers en trouwe vrienden van het toernooi de boodschap om je familie en vrienden, mondeling of via facebook en andere sociale media waarop je actief bent, te wijzen op ons feestelijke evenement komend weekend en hun uit te nodigen om te komen kijken tijdens het kampioenschap in een geweldig sfeervolle accommodatie. [l]