OSV Bowls Breda Kees de Leeuw toernooi

BREDA - Afgelopen zaterdag 5 oktober werd voor de 10e keer het Kees de Leeuw Triples toernooi gespeeld. Het toernooi is vernoemd naar de eerste voorzitter van OSV Bowls Breda. 20 teams uit Nederland en Belgiƫ streden voor de wisselbeker van dit toernooi.

Nadat ieder team 2 wedstrijden had gespeeld waren er nog 7 teams die kans maakten op de 1e plaats. BC Oudenrijn, BC Eindhoven en De Zwake hadden 2 wedstrijden gewonnen en Oud-Beijerland, IBC Barendrecht en 2 teams van OSV Bowls Breda hadden 1 wedstrijd gewonnen en 1 gelijk gespeeld.

En toen kwam de 3e wedstrijd. BC Oudenrijn won vrij gemakkelijk van CBC Geistingen (uit Belgiƫ) , De Zwake won van Bowls Oss en OSV Bowls Breda (Anneke, Henk en Riny) won van IBC Barendrecht. De andere teams die nog aanspraak konden maken om in de prijzen te vallen verloren hun laatste wedstrijd. Hiermee was de eindstand bepaald.

De poedelprijs werd gewonnen door het Belgische team van CBC de Meander.

De prijzen werden uitgereikt door de TC van OSV Bowls Breda en de wisselbeker door Riny de Leeuw aan het winnende team van BC Oudenrijn, Coby Versluijs, Ineke Ploeg en Nonnie van Dongen.

Het was weer een erg geslaagd toernooi en we zien alle deelnemers (en andere teams) graag volgend jaar, 3 oktober 2020, terug.

De volledige eindstand kunt u vinden op www.osvbowlsbreda.nl. [l]