Projectzangers gezocht voor kerstuitvoering

TETERINGEN - Zing je graag? En wil je een keer kennis maken met het zingen van Christmas Carols in onze mooie kerk? Wij zijn Consonne, een klein, gezellig kerkkoor uit Teteringen. We zoeken projectzangers voor 2 kerstuitvoeringen: voor Lessons and Carols op zaterdagavond 21 december en voor de nachtmis op 24 december. Allebei in de Willibrorduskerk in Teteringen.

Lessons and Carols is een sfeervolle bijeenkomst met een combinatie van Engelse kerstliederen afgewisseld met korte verhalen door verschillende vertellers. Ook komt het alom bekende kerstverhaal aan bod. Een paar dagen later, op 24 december om 21.00 uur, luisteren we de nachtmis op met mooie kerstliederen.

Krijg je al zin en doe je mee met ons project? Meld je dan snel aan via mevanbaar@kpnmail.nl. Of kom gewoon langs op onze repetitieavond op woensdagen van 19.00 tot 20.30 uur in de ontmoetingsruimte van de Willibrorduskerk op het Willem Alexanderplein. We repeteren voor Kerst op 23 oktober, op 6 en 20 november en op 11 en 18 december.

Consonne bestaat momenteel uit 14 enthousiaste leden. Eén keer per maand luisteren we de kerkdienst op in de Willibrorduskerk. Onze dirigent is Eric Kruis en onze pianist is Jan-Marie Wouters. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Meer info via mevanbaar@kpnmail.nl. [l]