Intermezzo koor. FOTO TON OCKHUIZEN
Intermezzo koor. FOTO TON OCKHUIZEN Ton Ockhuizen

intermezzo bestaat 20 jaar

PRINSENBEEK - Het Intermezzo koor geeft een jubileumuitvoering van “De Tien Geboden” op zondagmiddag 3 november om 14.00 uur in de kerk van Prinsenbeek.


Het koor Intermezzo bestaat in november 2019 al weer 20 jaar. Een heuglijk feit om te vieren!

We zijn destijds begonnen met een kleine groep die eigentijdse nummers wilde zingen, meerstemmig en in meerdere talen. De groep is snel groter geworden en heeft een mooi en gevarieerd repertoire kunnen opbouwen.

We hebben in deze jaren twee dirigenten gehad: Jac Tomas en Annemieke van den Hoven, die nog steeds de groep leidt. Samen met een goed combo en diverse commissies is het een gezellige, actieve groep.

Om het 20-jarig bestaan te vieren willen we graag een concert geven. Daarom hebben we het project “De Tien Geboden” van Tom Parker aangepakt. Een mooie uitdaging waar we het laatste jaar een flinke kluif aan hebben gehad. Dit muzikale project omvat twaalf nummers, namelijk de ouverture, de tien geboden en een finale. Een afwisselend programma met solisten, zanggroepen en het hele koor.

Op zondagmiddag 3 november om 14.00 uur presenteren we dit voor alle belangstellenden in onze kerk. Het zal ongeveer anderhalf uur duren. Wij nodigen u van harte uit, vooral ook onze oud-leden om naar deze uitvoering te komen luisteren! [l]