De Smartladies verzorgen op 15 december een kerstmatinée tijdens de laatste Muziekzondag van 2019.
De Smartladies verzorgen op 15 december een kerstmatinée tijdens de laatste Muziekzondag van 2019.

De Smartladies sluiten Houwke Muziekzondagen af met mooie Kerstmatinée

BREDA - Nog even en dan zitten de Houwke Muziekzondagen van 2019 er weer op. Zoals men inmiddels al gewend is in december kan het publiek altijd weer een op een mooie afsluiter rekenen. Dit keer valt de eer te beurt aan de Smartladies.

Het koor bestaat volgend jaar alweer 15 jaar. Het is een dameskoor van ongeveer 35 ladies dat begeleid wordt door een 3 koppig combo. Zij staan onder leiding van Carla van Gils. Het repertoire bestaat uit meezingers, luisterliedjes en sinds jaren ook uit Engelse evergreens. Er zijn echter ook nog een aantal smartlappen in het repertoire te bekennen. Vrijwel alles wordt tweestemmig gezongen. Echter op zondag 15 december staat alles in het teken van kerst. Bekende klassiekers zullen de revue passeren in zowel het Nederlands als het Engels en wellicht nog een andere taal. 't Houwke mag rekenen op een heerlijke meezing middag met een waardige afsluiter van de vele muziekoptredens dit afgelopen jaar.

Te zien en te horen in 't Houwke, Grote Houw 227 van 14.00-16.30 uur.

De eerste Muziekzondag van 2019 is weer op 19 januari. Dan openen de rasmuzikanten van Pillow Talk het nieuwe muziekseizoen. Ook in 2020 mag 't Houwke weer een hoop muzikanten verwelkomen op het inmiddels befaamde podium. [l]