Altijd druk en spanning tijdens de wedstrijden. FOTO KEES PAS
Altijd druk en spanning tijdens de wedstrijden. FOTO KEES PAS Kees Pas

Biljarttoernooi 2020 van BVO Vianden

BREDA - Ook in 2020 wordt er weer het grote Libre-biljarttoernooi gehouden, georganiseerd door de biljartclub “Biljarten voor Ouderen Vianden”. Hiervoor hebben zich bijna 100 deelnemers aangemeld, afkomstig van 14 biljartclubs uit Breda en directe omgeving.

Vanaf maandag 6 januari is er gestart met de wedstrijden om uiteindelijk op maandag 17 februari de finale te kunnen spelen.
Het speelschema ziet er als volgt uit: maandag 6, maandag 13, vrijdag 17, maandag 20 en vrijdag 24 januari vinden de voorronde-wedstrijden plaats. De 2e ronde wordt gespeeld op maandag 27, vrijdag 31 januari en maandag 3 februari. De 3e ronde vindt plaats op vrijdag 7 en maandag 10 februari. De 4e en 5e ronde is voorzien op vrijdag 14 februari. Tot slot is de halve finale en grote finale op maandag 17 februari. Alle wedstrijden worden natuurlijk gespeeld in Gemeenschapshuis Vianden, Viandenlaan 3-5 in Breda (Ginneken) en er wordt gestreden om de bekende Vianden-wisselbeker voor de winnaar en de prijzen voor de 2e, 3e en 4e plaats. Alle wedstrijden starten om 13.00 uur. De wedstrijdleiding van BVO Vianden wenst op voorhand alle deelnemers een sportief en gezellig biljarttoernooi in 2020 toe.

Gelet op het spannende én bovenal gezellige karakter van dit toernooi in de voorgaande jaren, zal het ook dit jaar niet anders zijn. Belangstellenden en supporters zijn natuurlijk weer van harte welkom bij de wedstrijden in Vianden in het Ginneken. Er is volop en voldoende parkeergelegenheid bij Vianden of in de directe nabijheid op het Schoolakkerplein (gratis parkeren).
Verdere info en evt. vragen bij de wedstrijdleider Dick Kievit (06-54276060). [l]