Hans Hol (links) en winnaar Jurgen Steutel
Hans Hol (links) en winnaar Jurgen Steutel FOTO RENS ABEN

Teterings kampioenschap 3 banden kersttoernooi 2019

TETERINGEN - In Teteringen is weer voor de 10e keer het jaarlijkse 3 banden kersttoernooi gehouden. In gemeenschapshuis ’t Web waren weer de biljartfanaten en toppers te bewonderen. Er was ook dit jaar weer een maximale inschrijving van 32 deelnemers. De organisatie bestaande uit Toine van Oosterhout, William van Dongen en Luc Vrolijk, kunnen weer terugkijken op een geslaagd toernooi.

Ook de belangstelling van het publiek was zeer groot. Onder het genot van een biertje en bitterballen werden de voorrondes in drie dagen afgewerkt. Piet van Leijsen, Jeroen Joosen, Jurgen Steutel en Hans Hol waren de halve finalisten. Overigens had Peter Joosen in een voorgaande partij een stevig gemiddelde weggezet van 0.94 en had zijn naamgenoot Jeroen Joosen de hoogste serie van 7 gemaakt.

Na een paar spannende partijen in de halve finale bleven Hans Hol en Jurgen Steutel over als finalisten. De finale werd onder grote belangstelling gevolgd en uiteindelijk werd Jurgen Steutel na een spannende partij tot het laatst toe, de winnaar van dit prachtige 3 banden toernooi en nam hij de de wisselbokaal voor de tweede maal mee naar huis. Tijdens de prijsuitreiking bedankte Toine van Oosterhout iedereen voor zijn bijdrage aan dit toernooi en ook dank aan het personeel van ’t Web en natuurlijk de sponsors! [l]