'Lift je leven' groep start in februari

BREDA - De “Lift je leven” groep, bedoeld voor iedereen die meer grip wilt krijgen op zijn of haar budget, gaat weer starten als nieuwe werkgroep in Breda in februari 2020.

Aanmelden doe je door je naam en telefoonnr te mailen naar: breda@budgetkring.nl. De kringbegeleidster neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een intake gesprek. Deelname (inclusief het lesmateriaal) is gratis. Voorwaarde is wel dat je je actief inzet. Deelnemers aan dit leefstijlprogramma worden gestimuleerd om bewust en zorgvuldig om te gaan met hun geld en met hun leven. Ook leren ze hoe ze zoveel mogelijk uit hun budget kunnen halen met de huidige middelen.

“Gelukkig met Genoeg”
De deelnemers worden in 12 bijeenkomsten van 2,5 uur door het lesmateriaal geleid. Dit lesmateriaal, getiteld “Gelukkig met Genoeg” bestaat uit 4 katernen:
Goed bezig, Goed met groen, Goed met geld en Goed in je vel. Elk katern bevat informatie en gezamenlijke opdrachten. Daarnaast zijn er individuele opdrachten waarin je specifiek met je eigen situatie aan de slag gaat met onder meer duurzaamheid en wat levert het me op, geldzaken op orde, stoppen met shoppen, meten is weten, lekker eten voor een prikkie en goedkoop sporten. Je hoeft niet alles te delen met de anderen, je huishoudboekje blijft privé als je dat wilt.
De bijeenkomsten zijn steeds op woensdag van 13.00 tot 15.30 uur bij: Tientjes Academie, Princentuin 2 (wijk Princenhage), 4813 CZ Breda. [l]