Aogse Avonden: kaartverkoop gestart

BREDA - Soms heb je ineens zo’n vreemd gevoel dat er iets moet. Iets leuks, iets raars, iets niet zo zwaars. Kom dan naar Kuuroord Aogse Kuren voor een heerlijk ontspannende, enerverende en vermakelijke avond vol plezier.

Een enthousiaste ploeg mensen is al maanden bezig met de voorbereidingen om voor u een mooie voorstelling op de planken te kunnen zetten. De decors zijn in de maak en er wordt druk gerepeteerd om het Princenhaagse publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari

Het Aogje heeft kuren laat u het reilen en zeilen zien in het Kuuroord Aogse Kuren. Na een bezoekje aan de balie, duiken we de sauna in om lekker te ontspannen. Natuurlijk mag een stukje bewegen niet ontbreken, maar wat doet die agent eigenlijk in de massagesalon….? Het huisorkest zal voor een goed stukje muziek zorgen om de belevenissen compleet te maken. De Aogse Avonden beginnen om 20:15 uur, de deuren gaan open vanaf 19:30 uur.

‘Aogse Senioren Matinee’

Op zondag 9 februari is er een speciale voorstelling voor alle Princenhagenaars en carnavalisten van 6x11 jaar jong en ouder. Dit Aogse Senioren Matinee wordt georganiseerd in samenwerking met de oud Prinsen van ‘t Aogje. Naast speciale programmaonderdelen, waaronder een optreden van Jeugdprinses Jayna de 20e met haar gevolg en een loterij, worden alle gasten getrakteerd op muziek en acts van de Aogse Avonden én versnaperingen als een bammeke spek en zult. Het Aogse Senioren Matinee (66+) begint om 14:00 uur en duurt tot ca. 16:30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 28 januari bij Femke Reuvers, Pastoor van Spaandonkstraat 24. [l]