Fotogroep Breda exposeert

BREDA - Fotogroep Breda is een groep enthousiaste amateurfotografen die jaarlijks een expositie houdt in de Nieuwe Veste, Molenstraat 6 in Breda. In 2020 vindt de expositie plaats van zaterdag 7 maart t/m vrijdag 3 april. De opening is op 7 maart om 16.00 uur.

De expositie is op de muziekafdeling van Nieuwe Veste. De expositie bestaat geheel uit vrij werk. De leden hebben ieder hun eigen stijl van fotograferen: U kunt dus genieten van een zeer gevarieerde expositie!

De Fotogroep bestaat nu 67 jaar. Gedurende al die jaren is het doel van de leden iom de kwaliteit van hun fotografie te verbeteren door elkaar te inspireren bij de?gezamenlijke fotobesprekingen en gezamenlijk activiteiten te ondernemen.

De leden komen elke twee weken bij elkaar in Gemeenschapshuis Vianden. Er worden foto’s besproken en presentaties verzorgd door leden en/of gasten. In bondsverband wordt deelgenomen aan fotowedstrijden. Daarnaast wordt jaarlijks meegedaan aan Benevisie, een wedstrijd tussen de fotoclubs uit West-Brabant en provincie Antwerpen.[l]