Altijd veel kinderen op het carnaval in Vianden  FOTO: KEES PAS
Altijd veel kinderen op het carnaval in Vianden FOTO: KEES PAS Kees Pas

Programma carnaval in Vianden

BREDA - Al jaren staat het carnaval in Zaal Vianden in het Ginneken vooral bekend om zijn gezelligheid, voor jong én oud. Het zal dit jaar niet anders zijn. Een programma met voor iedereen wat wils, met hapjes en drankjes tegen billijke prijzen, staat daar borg voor.

Ouderencarnaval Ginneken
Woensdag 19 februari, aanvang 13.30 uur, zaal open 13.00 tot 17.30 uur. Entree is inclusief hapjes en drankjes. Breda-pashouders ontvangen 50% korting. Een geweldige “ouderwetse”carnavalsmiddag met verschillende artiesten en diverse carnavalskapellen en natuurlijk Baron Guillaume Martin met gevolg en de Prins met zijn Raad van Elf van de Bredase Scheidsrechtersvereniging.

Jokertjes Carnavalsfeest
Zaterdag 22 februari, aanvang 13.30 tot 18.00 uur. Toegang gratis. Op zaterdag start het carnaval altijd goed met een prachtige middag voor alle kinderen t/m 12 jaar met ouders, opa’s en oma’s enz. met vooral muziek voor de kleintjes en allerlei activiteiten, speciaal voor de kinderen.

Kindercarnavalsfeest
Zondag 23 februari, aanvang 13.30 tot 19.00 uur. Toegang gratis. Ook op zondag kan er weer volop carnaval gevierd worden in Vianden met leuke verrassingen voor de kinderen én tussen 17.30 en 18.30 uur het gratis “patatje” voor iedereen.

Familie Carnavalsfeest
Dinsdag 25 februari, aanvang 13.30 tot 18.00 uur. Toegang gratis. Op de laatste dag van het carnaval zorgt Zaal Vianden altijd voor een grandioze afsluiting van dit jaarlijkse leutfestijn met veel goede carnavalsmuziek. Zo rond 18.00 uur zal de carnavalsorganisatie van het Ginneken, oftewel ’t Lestogenblik, zorgen voor een daverend slot van het carnaval. Voor info zie: www.vianden.nl [l]