Informatiemarkt 'Slim Wonen' in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Het Domein Zorg en Welzijn van het Dorpsplatform Prinsenbeek organiseert in samenwerking met de Prinsenbeekse Bezige Bijen (P.B.B.) en Zorg voor elkaar/Wonen met Gemak Breda een Informatiemarkt “Slim Wonen” in Prinsenbeek op zaterdag 14 maart van 13.00 tot 16.00 uur in Huize Hagedonk. Deelname is kosteloos.

Waarom deze informatiemarkt?

Handige, vaak technische hulpmiddelen worden steeds belangrijker voor een prettig woonklimaat in en om het huis. Slimme, maar ook betaalbare oplossingen op het gebied van veiligheid en comfort kunnen daarbij zeker helpen. Dat is niet alleen belangrijk voor senioren, maar eigenlijk voor iedereen.

Opzet van de informatiemarkt?

Om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur wordt aan de hand van een power-point presentatie van ongeveer een half uur een overzicht gegeven van de mogelijkheden en producten. Daarna is iedereen welkom in de 'slimme woonbus' van Wonen met Gemak en het Repair-cafe van de Bezige Bijen. Hier kunnen verschillende (technische) mogelijkheden worden bekeken en uitgeprobeerd.

'Slimme producten'

Digitale deurbeveiliging, oriëntatieverlichting, handige hulpmiddelen bij de huishouding, veilig koken, slimme stekker, mobiele alarm mogelijkheden, mogelijkheden op het gebied van dagstructuur, oogje in het zeil, zelfzorg etc..

Voor wie? Voor iedereen die graag veilig en comfortabel wil blijven wonen en/of belangstelling heeft voor technologie in de thuissituatie op het gebied van wonen en zorg.

Hoe deel te nemen? Door een mail te sturen naar anton.hoeven@gmail.com met daarin vermeld uw contactgegevens en uw voorkeur voor deelname aan de presentatie. Indien er namelijk teveel aanmeldingen zijn voor een bepaald tijdstip nemen wij met u contact op om te zoeken naar een andere mogelijkheid. Ook voor vragen kunt u Anton Hoeven mailen of bellen, tel. 076-5413275.

Indien gewenst kunt u ook een briefje bij hem in de brievenbus doen met uw contactgegevens en het tijdstip van uw voorkeur. Het adres is: Kapittelhof 14 in Prinsenbeek. [l]