Derde zege van het seizoen voor KC Terda 1

BREDA - Op een spetterende sponsorpresentatie werd zaterdag 7 maart in onze thuishal het nieuwe tenue van KC Terda onthuld.

Na de wedstrijden van de B1 en de A2 was in het speelprogramma ruimte gemaakt door de sponsorcommissie om de hoofdsponsor in het zonnetje te zetten en de shirts te laten showen door Terda 1. Verder was er een dankwoord uitgesproken door bestuurslid Fred en een aandenken in de vorm van een mooi beeld (De Verbinding) als cadeau van de club. En niet te vergeten de taart van Jelte (A1) gemaakt in de vorm van het nieuwe shirt, compleet met volledige belettering.

Alle teams werden vervolgens professioneel op de foto gezet. Namens het G-team mocht Jacco de honneurs waarnemen.

Winst Terda 1

Daarna mocht Terda 1 aan de bak tegen Oranje Zwart 1. De wedstrijd kwam moeizaam op gang, lang bleef het 1-1. Maar toen men eenmaal aan de nieuwe shirts gewend leek te zijn, kwam het schot van Terda 1 los en denderde men door naar 9-2! In de pauze liet Terda A1 een fraai gemonteerde video zien waarin ritueel de oude shirts van de voorbije decennia werden bijgezet in de fraaie annalen van de club. Uitsmijter was de ingemonteerde bijdrage van Mette die vanaf de skipiste liet weten echt heel heel erg blij te zijn met de nieuwe outfit. Na de pauze maakte Terda 1 het karwei netjes af en boekte zo met 13-4 de 3e zege van het seizoen.

De A2 wist van Voltreffers A1 te winnen. In een spannende match werd het uiteindelijk 15-11.

De B1 was eerder op de dag niet opgewassen tegen het sterke Merwede. Terda A1 was vrij en Terda 2 wordt later ingehaald.

Informatie

De volgende thuiswedstrijden zijn op 21 maart in de Haagse Beemdenhal aan de Ganzerik. Kijk ook eens op www.kc-terda.com of mail naar info@kc-terda.com[l]