De volleybalsters en hun trainer.
De volleybalsters en hun trainer. een teamgenoot

Drie Volleybalsters uit Breda zijn geselecteerd voor toernooi USA

BREDA - Eef (14), Nienke (16) en Anouk (15) volleyballen bij Volleybalvereniging De Burgst Breda. Misschien heb je ze wel eens zien knallen bij Meisjes A1, Dames 2 of Dames 1.

Op zondagochtend trainen zij elke week bij Be Better Training Volleybalschool in Tilburg. Hier werken ze zowel technisch als tactisch aan hun individuele volleybaldoelen.

Internationaal volleybaltoernooi

Be Better Training is uitgenodigd door ‘Husky Volleybal’ uit North Granby, Connecticut, USA om deel te nemen aan een internationaal volleybaltoernooi. De Bredase volleybalsters zijn met nog negen andere meiden van de Volleybalschool geselecteerd om dit toernooi te spelen. In de meivakantie zullen ze een week lang in Amerika zijn. Geslapen wordt bij gastgezinnen en de trainingen zijn in de sportzaal van Husky.

Geweldige ervaring

Voor de lokale volleybaljeugd verzorgen de meiden een clinic én ze gaan een dag mee naar school. Aan het einde van deze fantastische week wordt het toernooi gespeeld tegen diverse Amerikaanse en Canadese teams. Een geweldige ervaring in de volleybal ontwikkeling.

Wil je shirtsponsor worden? Neem dan contact op met Marjolein van de Nadort, de moeder van Anouk (m.nadort@kpnmail.nl).[l]