KC Terda 1. FOTO SIGRID RIJKERS
KC Terda 1. FOTO SIGRID RIJKERS Sigrid Rijkers

KC Terda timmert aan de weg

BREDA - Ook al is het sportleven even stilgevallen, net zoals de rest van alle sociale activiteiten, de korfballers van de Bredase korfbalcub KC Terda timmert flink aan de weg.

Vlak voor het corona-virus definitief toesloeg in sportminnend Nederland, was er op 7 maart de uitreiking van het nieuwe sporttenue.

Met het versterken van het verenigingsbestuur is er ook ruimte gevonden om het technisch beleid uit te zetten in de club, waardoor ook de lang gekoesterde wens werkelijkheid kan gaan worden voor een externe trainer/coach voor de selectie.

Ledenwinst

Het bestuur prijst zich gelukkig met de gestage ledengroei van de laatste jaren. Hoewel de groei bij de jongste jeugd nu wat achterblijft, gaat het goed bij de senioren en de nieuwe doelgroepen studenten, Kombi-Fit en aangepast sporten (G-korfbal). Kombi-Fit staat voor recreatief op eigen niveau een balletje gooien op de wekelijkse trainingsavond.

Ook voor ouderen

Tevens is Terda een samenwerkingsverband met MooiWerk aangegaan om ook de ouderen in onze samenleving een kans te geven om korfbal te leren (her-)ontdekken.

Terda, een kleine club maar warme club waar respect voor elkaar en plezier in de sportbeleving centraal staan.

Informatie

Voorlopig even geen mogelijkheid om te trainen.

Tot 6 april is ook het korfbal volledig stil gelegd.

Maar heb je vragen over korfbal in Breda, kijk dan op www.kc-terda.com of mail je vraag naar info@kc-terda,com