Troost & zo groepsfoto 2017. FOTO COLINDA BOEREN @IMIRAFOTO
Troost & zo groepsfoto 2017. FOTO COLINDA BOEREN @IMIRAFOTO Colinda Boeren @ImiraFoto

Slotakkoord smartlappengroep Troost & zo

BREDA - In het 30e jaar van haar bestaan klinkt het slotakkoord van “Troost & zo”.


Troost & zo kijkt inmiddels terug op bijna 30 “troostrijke” jaren. Het waren jaren met een lach en een traan, met smart mét en zónder knipoog. We hebben gemerkt wat muziek en zang kan doen in combinatie met kleding, make-up, sieraden, pumps en hoeden.


Herinningen

We hebben vrolijke mensen ontmoet, die tijdens ons optreden nog vrolijker werden; we hebben ook tranen gezien en neuzen horen snuiten. Dat zijn bijzonder mooie herinneringen. We hebben sterk de saamhorigheid gevoeld van het prachtig laten klinken van akkoorden en van de harmonie van de meerstemmigheid. Niet alleen zingen we al zoveel jaren samen, maar ook delen we lief en leed met elkaar.


Stoppen met zingen

Nu de animo door verschillende omstandigheden minder is, vinden we het tijd om te stoppen met zingen. We zullen het missen, maar verliezen elkaar niet uit het oog. We danken alle leden, oud-leden, muzikanten en zangcoaches voor hun positieve bijdrage. Daarnaast dank aan ieder die zich op een andere manier heeft ingezet. Ook dank aan ons publiek en onze fans voor hun applaus en leuke reacties.


Wil je ons nog eens zien, kijk dan op YouTube Troost & zo (https://www.youtube.com/channel/UCS-pZZYaBXHuEP6GrJLgVEA)
of op onze Facebook pagina.[n]