Koninklijke Militaire Academie. FOTO RIANNE VAN DORST
Koninklijke Militaire Academie. FOTO RIANNE VAN DORST Rianne van Dorst

Vrije Gidsen Breda weer aan de wandel

BREDA - Als u op zoek bent naar een ervaren stadsgids die uw wandeling door Breda tot een bijzonder uitje kan maken, dan bent u bij Vrije Gidsen Breda aan het goede adres.


Breda heeft bezoekers veel te bieden en na de gedwongen wandelstop van de afgelopen maanden zijn we ontzettend blij dat we weer kunnen starten met rondleidingen door het historisch stadshart van onze fraaie stad. Flexibiliteit en hart voor de stad staat bij ons hoog in het vaandel. We kiezen daarom, voor u en onze veiligheid voor groepjes van maximaal 6 personen. We zijn met voldoende gidsen en bij grotere groepen komt er gewoon een extra gids bij. Zo kunnen we zeker voldoende afstand houden van elkaar. U krijgt dus een “privé’- gids die u werkelijk alles kan vertellen over bijv. de bijzondere band met ons Koningshuis, de Grote Kerk van Breda, de Koninklijke Militaire Academie of het Begijnhof. Ook zullen de nodige anekdotes en onondekte plekjes voorbijkomen, ze zijn er genoeg in Breda! Ook voor begeleidde fietstochten van 1 ½ uur zijn er mogelijkheden. Breda wordt dan wat “groter” en dan zullen we zeker de omgeving van het Station en ’t Ginneken/Mastbos niet over slaan.


Mocht u erover denken om binnenkort er weer eens op uit te trekken of om bijv. familie eens te laten zien hoe fraai de stad Breda is, neem dan zeker contact op met ons of kijk even op onze website www.vrijegidsenbreda.nl


Voor info en reservering mail naar info@vrijegidsenbreda.nl.[n]