Senioren op weg naar de boot. FOTO RENS ABEN
Senioren op weg naar de boot. FOTO RENS ABEN Rens Aben

Senioren Vereniging Teteringen maakt weer uitstap

TETERINGEN - 22 juli een mooie zonnige dag maar ook een bijzondere dag voor Senioren Vereniging Teteringen!

Wie had er een jaar geleden kunnen denken dat we nu allemaal met regels en protocollen activiteiten moeten doen i.v.m. het coronavirus!

Met een bus vol enthousiaste leden gaan we op pad om ons eerste uitstapje, met de Z8 van de Zilvermeeuw, te maken dit jaar. Andere reizen eerder dit jaar, zoals naar het Sauerland en Giethoorn, hebben we moeten annuleren.


'Bus vol

enthousiaste leden'


Bijzonder geslaagde dag

Om 07.45 uur konden we onze eerste gasten ontvangen, die op 1,5 meter gemerkte plaatsen mochten gaan staan. Al spoedig stonden alle reizigers netjes op de gemerkte plaatsen om zo naar de bus begeleid te worden en na een triage en met de mondkapjes op de bus in mochten stappen, begeleid door de chauffeur van Brabant Expres. Genietend van het zonnetje en van de mooie tocht over de Mark werd een uitgebreide lunch uit de vloer van de boot getoverd, heel bijzonder.

Even uitbuiken van de lunch en daarna een lekker drankje op het bovendek en genieten van het uitzicht en de zon. Weer terug in Teteringen kunnen wij terugkijken op een bijzonder geslaagde dag!


Informatie

Wilt u ook deelnemen aan één van onze activiteiten van de Senioren Vereniging Teteringen.

Neem dan contact op met Joop van der Made joopvdmade@kpnmail.nl of met het secretariaat Rens Aben, rensaben45@hotmail.com[n]