Aangepaste tweede editie van FestiVitaalBreda

BREDA - Van 21 t/m 27 september 2020 vindt de 2e editie van de FestiVitaalBreda plaats! Door de Coronamaatregelen zal het festival online gaan plaatsvinden, dus vandaar dat we voor het thema #VitaalDigitaal hebben gekozen!


Gedurende deze online week van vitaliteit, kan je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Bredase bedrijfsleven!


Doel
Het doel van de FestiVitaalBreda is werkend Breda en haar inwoners bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Met het thema #VitaalDigitaal draait het om bewustwording hoe je ook digitaal aan je vitaliteit kunt werken. In de week van vitaliteit kan je ontdekken wat het beste voor jou werkt.

FestiVitaalBreda wordt mede mogelijk gemaakt door de Sports Tech Campus Breda en Luisterportret. Zij stellen speciaal de gehele week de studio ter beschikking. Partners van Vitaal Breda zorgen voor de inhoud van de programma’s.


Programma
Ontvang gratis tips en tricks, download e-books, volg inspirerende webinars of luister naar een expert in een podcast. Alle programma’s zijn live te volgen en er kunnen vragen gesteld worden aan de experts. Denk hierbij aan: Gratis e-book balans in 4 stappen; Terug naar een gezonde werkvloer op kantoor, maar hoe? De snelste weg naar een goede houding en gezonde rug; Veerkracht en mindset in het nieuwe normaal; Het belang van buiten sporten; etc. Volg hier het gehele programma en meld je gratis aan: https://vitaalbreda.com/festivitaalbreda[n]