Het gevolg van SGC 't Lestogenblik.
Het gevolg van SGC 't Lestogenblik.

Carnaval 2021 houdt ook ‘t Lestogenblik bezig

BREDA - Het staat als een paal boven water: een veilige carnaval is een coronaproof carnaval. Het is niet anders, dus het moet in 2021 anders. ‘t Lestogenblik heeft al een paar moeilijke besluiten genomen. Tegelijkertijd zet de stichting ook hun creatieve denkkracht in om te wat wél kan.


Een ander carnaval

De start van het carnavalsseizoen gaat er bij ‘t Lestogenblik anders uit zien.

Zo is de bekendmaking van de Baron op zondagmiddag 15 november niet op de Ginnekenmarkt. De receptie om de Baron met zijn benoeming te feliciteren vervalt hiermee ook. SGC ’t Lestogenblik maakt er een interne aangelegenheid van die online te volgen zal zijn. Informatie hierover volgt later.

Helaas moest ’t Lestogenblik ook besluiten om ook de traditionele en drukbezochte oudejaarsborrel in december af te lasten.


Positief carnavalsnieuws

De jaarlijkse ludieke veiling gaat wel door, op 28 november 2020. Natuurlijk helemaal volgens de maatregelen van het RIVM van dat moment. Een beperkt aantal mensen is na voorinschrijving welkom.


2021: veiligheid voorop

Hoe het carnavalsseizoen er vanaf 1 januari 2021 verder uit ziet is ook voor SCG ‘t Lestogenblik nog onduidelijk. Zij zoeken op dit moment druk naar kansen en mogelijkheden voor het leutigste feest van het jaar.

Natuurlijk houden zij alle carnavalsvierders hiervan op de hoogte.[n]