KC Terda 1 pakt de eerste punten

BREDA - Met een knappe 5-7 wist het dit jaar sterk verjongde Terda 1 zaterdag 19 september van OranjeZwart uit Westmaas te winnen. Ook de A1 nam de punten mee naar Breda.


Na het nipte verlies vorige week tegen Zaamslag 1 (10-12) was coach Nadja erop gebrand om nu wel de punten te pakken. Bij de tegenstander ook een aantal spelers die vorig jaar nog in de A1 hebben gespeeld. De doelpunten waren schaars maar de inzet was er niet minder om. Met 2 punten uit 3 wedstrijden is de laatste plaats verlaten in de standaard 4e klasse. Komend weekend komt koploper Seolto naar Breda.

Terda 2 liep tegen een onverwachte nederlaag op bij het nog puntloze DSO 5. Ook hier weinig doelpunten. Vorige week was het nog 17-15 geworden tegen Springfield 1, nu bleef de stand steken op 8-7.

De A1 wist ook weer te winnen, Met 6-12 werden de punten uit 's-Gravendeel (ADO) mee naar Breda genomen. Het zeer jonge A2 was geen partij tegen Tilburg A4. Maar er werd nu al wel meer gescoord dan in de 1e twee wedstrijden. Met de eindstand 15-6 kon coach Denitia wel leven. De wedstrijd van Terda 3 werd uitgesteld en wordt 17 oktober ingehaald.

Komende zaterdag is er weer een TSS (Terda Super Saturday). Er wordt dan helaas niet zo goed weer voorspeld, maar er zijn dan wel weer heel veel leuke wedstrijden te zien op sportcomlex de Wisselaar (achter de ijsbaan).


Informatie

Wil je eens zien of meemaken hoe leuk de korfbalsport is, kom dan eens langs op de dinsdagavond (vanaf 19.00 uur) of mail naar info@kc-terda.com voor meer informatie. Kijk ook eens op www.kc-terda.com[n]