Drie maal Mijnhijmer tegen TOGB. FOTO MARCEL MOL
Drie maal Mijnhijmer tegen TOGB. FOTO MARCEL MOL Marcel Mol

Koploper Baronie ontvangt AWC op zondagmiddag

BREDA - Baronie kende afgelopen zondag een mooi weekeind. De Baronnen wisten in Berkel Endschot met 0-4 te winnen van TOGB. Daar zag het de eerste twintig minuten zeker niet naar uit.

Baronie doelman Michel van Butselaar moest Baronie tweemaal voor een achterstand behouden. Daarna nam Baronie de wedstrijd in handen en was het Jorik Mijnhijmer die met twee strafschoppen Baronie op 2-0 bracht.

Na rust mocht Jorik zich ook op maken voor de derde strafschop. Zuiver en onhoudbaar verdween ook deze bal in de touwen.

'Baronie kent een mooi weekend'

Zondagmiddag ontvangt Baronie, AWC uit Wychen op de Blauwe Kei. De ploeg was afgelopen zondag vrij en heeft uit twee wedstrijden 6 punten. Dus een ware topper op de Blauwe Kei. Aftrap om 14,00 uur met als voorwedstrijd: Baronie JO 12.2 tegen AWC JO 12.1.[n]