Marita en Roel. Foto: Maan Photography
Marita en Roel. Foto: Maan Photography Foto: Maan Photography

Roel en Marita trouwen ‘gewoon’ in coronatijd

BREDA - Dat de coronaregels weer zijn aangescherpt kwam voor Roel en Marita extra vervelend uit aangezien zij vrijdag hun bruiloft gepland hadden staan. Ineens mochten ze vrijwel niemand meer uitnodigen. Toch wisten zij er het beste van te maken en stapten ze in het huwelijksbootje.


Alle tegenslagen konden Roel niet deren. ‘’Vrijdag was ik echt heel blij! De dagen ervoor waren zeker niet leuk. Je hebt te maken met onzekerheid en moet de dag veel bijstellen, maar toen het eenmaal zo ver was, was het nog steeds een hele mooie dag voor ons." Roel en zijn zoontjes werden eerst aangekleed bij bruidsmodewinkel Santerello. "De ceremonie was bij het gemeentehuis op de Markt in Breda. Het was een heel intieme bruiloft met een klein clubje mensen. ‘S avonds zijn we nog een hapje gaan eten met onze ouders en ceremoniemeesters.

Ondanks al het moois was het aantal gasten wel een probleem. ‘’Alleen tijdens de ceremonie mochten er dertig mensen aanwezig zijn, daarna niemand meer. Dat is dus wel heel jammer.’’ Roel geeft aan wel nog even getwijfeld te hebben over het laten doorgaan van de bruiloft. ‘’We hebben wel gedacht aan uitstellen, maar we wilden gewoon echt trouwen.’’[n]