Guido Weijers geeft masterclass aan mantelzorgers

BREDA - Mantelzorgers zorgen vaak lange tijd voor een ander. Tijdens de 'Week van de Mantelzorg' (9 t/m 14 november) worden de rollen omgedraaid: dan zorgen we voor mantelzorgers in Breda.


StiB organiseert deze week samen met andere organisaties in de stad, leuke, ontspannende (online) activiteiten om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Op die manier willen we mantelzorgers bedanken voor al hun steun en inzet. Het belooft een mooie week te worden, met onder andere een masterclass van Guido Weijers. Meer informatie over de verschillende activiteiten is te vinden op www.stib-breda.nl/weekvandemantelzorg. Deelname is gratis voor mantelzorgers.


Wat staat er op het programma?

Er is in de week van 9 t/m 14 november een divers programma met voor elk wat wils!

Guido Weijers geeft op dinsdagavond 10 november speciaal voor mantelzorgers zijn masterclass Geluk. Er zijn stads- en natuurwandelingen onder begeleiding van BredaWandelt. Ook kun je meedoen aan een ontspannende yogales of een inspirerende workshop ‘sketchnotes maken’: hierbij gebruik je tekeningetjes in plaats van woorden om iets weer te geven. Of meld je aan voor een workshop over het combineren van werk & mantelzorg.


Pubquiz

Voor jonge mantelzorgers is er een pubquiz. Behalve de wandelingen, wordt alles online aangeboden. Kijk voor het hele programma op www.stib-breda.nl/weekvandemantelzorg en meld je gratis aan. Mantelzorgers zijn van harte welkom! Wees er snel bij, want vol = vol.[n]