Zonnebloem afdeling Breda Oost zoekt vrijwilligers

BREDA - De Zonnebloemafdeling Breda Oost is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers.


Door toenemende vraag naar activiteiten van de Zonnebloem en doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. We zoeken mensen die het leuk vinden om met iemand met een lichamelijke beperking op pad te gaan. Of samen thuis gezellig van een kopje koffie te genieten.


Mooie momenten

Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijeilligers doen.


Niet zonder hulp van veel vrijwilligers

Ze gaan op bezoek en samen erop uit en organiseren vakanties en activiteiten. Zo heeft de regionale afdeling Breda Oost in december en gezellige kerstmiddag op het programma staan. Helaas kan dit niet zonder hulp van veel vrijwilligers.


Goed gevoel

Met het doen van iets heel klein, kun je al veel voor een ander betekenen. Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, maar het heeft ook een goed gevoel.


Informatie of aanmelden?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Yvonne van Ginderen tel. 06-40105104 of mail yvonnevanginderen@hotmail.com..

De afdeling Breda Oost is ook te vinden op internet: zonnebloem.nl/Breda Oost. Op www.Zonnebloem.nl kun je heel veel algemene informatie vinden.[n]