Nico op weg naar 0,5 gemiddeld. FOTO SJEF MACHIELSEN
Nico op weg naar 0,5 gemiddeld. FOTO SJEF MACHIELSEN Sjef Machielsen

Stand van zaken Bikse Biljart Bikkels in de competitie

PRINSENBEEK - Stand van zaken Prinsenbeek in de KNBB competitie.


Bikkels 3 kon niet veel inbrengen in en tegen Sas van Gent of all places. Maar deze tegenstander had dan ook 111 jaar meer ervaring op het grote biljart. In de thuiswedstrijd tegen Treva bleef men op 2-6 steken maar Cees Meeuwissen zorgde met 0,407 bijna voor de verrassing van de week.

Bikkels 1 wist tegen Kwadendamme met 6-2 te winnen mede dankzij de 0,53 van Wim Rombouts met daarnaast ook de overwinningen van Piet Luck en Willem. Ook tegen Rob Jacobs werd met een gelijk spel een goede prestatie weggezet en Wim drukte met 0,658 ook weer zijn stempel. De beloning was dat men voorlopig aan de leiding gaat.

Bikkels 2 speelde in Goes met een knap team gemiddelde van 0,474 en met winst voor Peter, Sjef en Nico (0,50 gem) ging men verrassend met een 6-2 overwinning naar huis en Ad bleef met beste gemiddelde (0,53) met lege handen achter. Dit team komt thuis amper boven de 0,3 uit terwijl uit wedstrijden met gem. 0,425 zijn afgewerkt. Tegen de koploper Zandee had men thuis dan ook 2 keer niks in te brengen, resultaat 0-8.[n]