Autisme Info Centrum Breda iedere vrijdagochtend open

BREDA - Het AIC Breda is een informatie- en adviescentrum voor iedereen die te maken heeft met autisme. Het is onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Autisme (NVA).


Heb je zelf autisme? Ben je ouder van een kind met autisme? Heeft je broer, zus, partner of kleinkind autisme? Het AIC Breda weet als geen ander hoe dat is. Elke vrijdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur staat een enthousiast team van vrijwilligers voor je klaar, allen ervaringsdeskundig op het gebied van autisme. Zij luisteren naar je verhalen, delen ervaringen of zoeken samen met je naar informatie. In de mediatheek zijn boeken, folders en dvd’s aanwezig. Het is fijn en leerzaam om ervaringen te kunnen delen met een deskundige of met lotgenoten. Juist in deze Corona crisis blijkt er veel behoefte te zijn aan lotgenotencontact. Onze inloop wordt dan ook goed bezocht. Daarom vinden we het fijn dat we de komende periode, met inachtneming van de geldende regels rondom Covid-19, geopend kunnen blijven.


Aanmelden

Als voorzorgsmaatregel is het aantal aanmeldingen per inloopochtend gelimiteerd. Verder dient u zich tevoren aan te melden via de website: www.nva-nb.nl/aic-breda. De inloop vindt iedere vrijdagochtend plaats bij OC De Vlieren, Mgr. Nolensplein 1 Breda, tussen 9.30-11.30 uur. Meer info? Mail naar aic-breda@nva-nb.nl of kijk voor een volledig overzicht van onze activiteiten op www.nva-nb.nl/aic-breda/ In verband met de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud![n]