Steekt u een kaarsje op tijdens Allerzielen

BREDA - Op 2 november is het Allerzielen en gedenken we in de Augustinusparochie van Breda alle overledenen, maar speciaal de overleden parochianen van het afgelopen jaar.


Het zijn moeilijke tijden en als we op Allerzielen in een speciale viering onze dierbare overledenen gedenken, kunnen we dat niet samen doen, maar mogen er slechts 30 genodigden in de kerk aanwezig zijn. We willen toch iedereen uitnodigen om een kaarsje op te komen steken, voor iemand die u dierbaar is en die u mist. Misschien voor alle mensen die overleden zijn in de Coronatijd en die vaak zonder familie om zich heen hun laatste dagen hebben doorgebracht. Voor familieleden vrienden of kennissen die het als gevolg van een overleden dierbaren moeilijk hebben en een beetje licht in deze donkere dagen hard nodig hebben. Of misschien gewoon voor u zelf, omdat u hoopt dat het licht van dit kaarsje ook licht brengt in uw eigen leven, het kan allemaal. U bent van harte welkom in de kerken van de Augustinusparochie, die daarvoor extra geopend zijn op maandag 2 november.

De openingstijden verschillen per kerk: Franciscuskerk (Breda-Noord België plein 5); De kapel van de kerk is geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur; Michaelkerk (Breda-Oost Hooghout 67) ’s morgens van 09:30 uur tot 12:00 uur, ’s middags van 18:00 uur tot 19:00 uur; Lucaskerk (Haagse Beemden Bethlehemkern-Tweeschaar) ’s morgens van 09:00 uur tot 12:00 uur; Willibrorduskerk Teteringen ’s morgens van 09:00 uur tot 11:30 uur, ’s middags van 16:00 uur tot 19:00 uur. Wilt u een kaarsje komen opsteken voor een dierbare, voor iemand die het afgelopen jaar is overleden, of voor alle mensen die zijn overleden, u bent van harte welkom.

De viering om 19:00uur vanuit de Franciscuskerk kunt u volgen via de live stream. We noemen daar de namen van alle parochianen van de Augustinusparochie die in het afgelopen jaar zijn overleden en steken een kaarsje voor hen op. Wilt u een kaarsje laten opsteken en de naam genoemd hebben van iemand die u kent, stuurt u dan een mailtje of kom even naar het parochiecentrum. Openingstijden en mailadressen vindt u op de Website van de Augustinusparochie: www.augustinusparochiebreda.nl

Wilt u graag dat we in de besloten viering van u eigen parochiekern de naam noemen van een dierbare overledene van het afgelopen jaar en een herinnering ophangen in onze kerk, dan kunt u dat ook doorgeven op het parochiecentrum. Openingstijden telefoon en mailadressen; zie de website www.van augustinusparochiebreda.nl[n]