Woensdag 4 november

Terre des Hommes

10:00 | Terres des Hommes winkel

Feestelijke kerstkleding neemt een fors deel in van de nieuwe collectie kleding die vanaf 10 november bij Terre des Hommes, Hooghout 54 in Breda hangt. Ook zijn er veel andere leuke spullen te koop om uw huis in kerstsfeer te brengen. De kringloopwinkel van Terre des Hommes Breda is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur. Vanwege corona mogen er maximaal vijf klanten tegelijk in de winkel, het dragen van een mondkapje is verplicht.



Kringloopwinkel Sanaga

10:00 | Kringloopwinkel

Kom eens kringlopen aan het Erasmusplein 12 in Breda. De knusse winkel is, tijdens Corona, alléén geopend op woensdag en donderdag van 10.00-16.00 uur. Kleding voor het seizoen en veel leuke, handige en nuttige artikelen. De opbrengst is bestemd voor de oprichting van een kliniek in de binnenlanden van Benin (West-Afrika). www.kringloopsanaga.nl.


Zaterdag 7 november

Corona -Tweeluik in Het Gele Huis

14:45 | Multifunctioneelcentrum de Dobbelsteen

Het Gele Huis organiseert het tweeluik ‘Corona vanuit filosofisch en poëtisch perspectief’. Het eerste luik is op zaterdag 7 november, het tweede op zaterdag 21 november; beide om 14.45 uur in de Dobbelsteen, Doelen 36. I.v.m. corona vooraf inschrijven op info@hetgelehuisinprincenhage.com Ook mondkapje verplicht en maximaal 25 bezoekers. Uitgebreide informatie op www.hetgelehuisinprincenhage.com Wil je je alvast verdiepen? Check: https://denk-wijzer.nu/paradox-aanraking/




Dinsdag 10 november

Oriëntatiecursus op de Bijbel

20:00 | Inloopcentrum 'de Lichtbloei'

Tweewekelijkse Oriëntatiecursus op de Bijbel, op vijf dinsdagavonden in Inloopcentrum de Lichtbloei. Laagdrempelig. 4e avond: Het ontstaan van het christendom.