Evelyn Quaak-Kloet, predikante bij de ‘Protestantse Gemeente Prinsenbeek’ en Ben Hendriksen, diaken bij OLV ten Hemelopneming, hangen de eerste wensen in de wensboom.
Evelyn Quaak-Kloet, predikante bij de ‘Protestantse Gemeente Prinsenbeek’ en Ben Hendriksen, diaken bij OLV ten Hemelopneming, hangen de eerste wensen in de wensboom. Foto: Annemarie Lettinga

Een kerstboom vol wensen in Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Kerstmis is een periode van saamhorigheid. Maar zoals we allemaal weten zien de feestdagen er dit jaar anders uit. Gezellige dagen met familie en vrienden kunnen niet doorgaan. Juist in deze corona-periode is het belangrijk dat we aandacht hebben voor elkaar, en is er extra behoefte aan verbondenheid.


De PKN-gemeente ‘Het Kruispunt’ en de parochiekern ‘OLV ten Hemelopneming’ in Prinsenbeek vragen daarom in de aanloop naar Kerstmis 2020 van ons allen extra aandacht vragen voor elkaar. Daarvoor plaatsen ze een ‘wensboom’ bij Het Kruispunt, Harmonielaan 24 in Prinsenbeek als teken van verbondenheid. In deze kerstboom kan iedereen een persoonlijke wens of een mooie gedachte ophangen. Het gaat daarbij om een wens voor jezelf, jouw naasten, familie, buurman, vriendin, de juf of de meester, ons dorp Prinsenbeek. We gaan de boom verlichten om daarmee de wensboom en jouw wens ‘In het Licht’ te zetten.


Wenskaartje

Er hangen kaartjes bij de wensboom die je kunt schrijven. Het kaartje met de wens kan in de ‘wens’brievenbus bij Het Kruispunt, Harmonielaan 24 in Prinsenbeek. Het kaartje wordt dan in de boom gehangen. Zelf ophangen kan natuurlijk ook.


Winterwonderbeek

Winterwonderbeek organiseert ‘de mooist versierde huizentocht’. Alle wandelaars die deze huizen gaan bewonderen worden van harte uitgenodigd om tijdens de wandeling ook onze wensboom te bekijken en een speciale wens op te hangen. Het is uiteraard de bedoeling dat de wensboom met zoveel wensen wordt versierd. We roepen daarom iedereen op om een kaartje te komen ophangen.

Samen zorgen we voor een fijne kerstsfeer en mooie en liefdevolle feestdagen![n]