Senia-lees- of luisterclub voert inspirerende gesprekken.
Senia-lees- of luisterclub voert inspirerende gesprekken. Foto: Arjanneke v.d.Berg

Senia start eind januari met de lees- en luisterclubs

BREDA - Leest u met plezier mooie boeken en heeft u de behoefte om uw leeservaring met anderen te delen? Of luistert u graag naar klassieke muziek en wilt u samen met anderen daar verder over uitwisselen? Word dan lid van een Senia-lees- of luisterclub, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.


Eind januari, in de week van de Leesclubs, gaat Senia weer van start met (kleine) lees- of luisterclubs rondom diverse programma's: klassieke muziek, literatuur, (kunst)geschiedenis, biografieën, filosofie, Engels, Duits of Frans.

De lees- of luistergroep maakt een keuze uit een gevarieerde boeken- of muzieklijst die is opgesteld door deskundigen. De deelnemers bespreken de werken aan de hand van een lees- of luisterwijzer en discussievragen; zo heeft de groep houvast in het gesprek over het boek of het muziekstuk en bereiken de deelnemers uitwisseling diepgang.
Is uw belangstelling gewekt? Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.senia.nl.


Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op dinsdagochtend 26 januari om 10.15 uur, óf op donderdagmiddag 28 januari om 14.00 uur in de Nieuwe Veste, Bibliotheek Centrum, Molenstraat 6 in Breda. De bijeenkomst duurt maximaal 2 uur.

Opgave kan via e-mail info@senia.nl of marja.oomens@senia.nl, waarbij u aangeeft naar welke dag uw voorkeur uitgaat.

Vooraf aanmelden is verplicht in verband met het beperkt aantal beschikbare plaatsen. En mocht de herziening van de coronaregelgeving de bijeenkomsten nog niet toestaan, dan worden ze verplaatst en ontvangen de aangemelde personen daarvan
bericht.[n]