Speurtocht langs Plukroute voor kinderen

BREDA - Leuk om te doen in de Carnavalsvakantie: een speurtocht voor kinderen van 4 tot 10 jaar, en hun ouders. Plukroute Princenhage heeft deze tocht uitgezet. Kinderen kunnen zo op een speelse manier meer te weten komen over de natuur en de Plukroute.

Plukroute Princenhage heeft een boekje gemaakt: ‘Speuren en kleuren’. Er staan prachtige kleurplaten voor de jongsten in en speuropdrachten en wist-je-datjes voor de wat oudere kinderen.


'Het boekje is gratis
op te halen of te downloaden'


Het boekje wordt in de week voor de vakantie verspreid bij basisschool De Eerste Rith en Sint Maerte. Ook is het boekje gratis op te halen bij de bakkers Pol en Lips, slager Meat & More, Multiboek en in het weekend bij Het Roode Hert. Het boekje is ook te downloaden van de website: www.plukroute-princenhage.nl.


Kijk ook op Facebook: @heelprincenhageplukt. Plukroute Princenhage is 3,5 km lang, door plantsoenen en straten. Van fruitbomen en struiken kun je gratis de vruchten, bessen en noten halen en bloemen plukken. Het is een initiatief van vrijwilligers die de route onderhouden.[n]