Afbeelding
Foto: WESLEY VAN DER LINDE

Vol activiteitenprogramma voor Bredase jeugd

BREDA - Na het succes van SummerviBes in de zomer en Winterchills in de kerstvakantie komt de gemeente Breda ook in de carnavalsvakantie weer met een activiteitenprogramma voor de jeugd. Daarbij wordt samengewerkt met Breda Actief, Nieuwe Veste, Surplus en Grote Broer en Zus.


Voor veel jongeren is de lockdown erg saai. Vakanties, feestjes en grote evenementen gaan vanwege de coronamaatregelen niet door. Daarom hebben een aantal organisaties in de gemeente Breda voor komende carnavalsvakantie opnieuw de handen ineen geslagen. Zij organiseren een gevarieerd activiteitenprogramma speciaal voor jongeren.


Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar worden in de voorjaarsvakantie verschillende gratis online en offline-activiteiten georganiseerd. Zo organiseren NAC Breda, mCon Esports en Breda University (BAas) met Breda Actief e-sports toernooien speciaal voor Bredase jongeren. Ook is er een NAC-fundag, kickboksen, urban sports, DJ school en nog meer sport en spel. Alle activiteiten zijn uiteraard coronaproof. Het volledige programma is te vinden op www.winterchills.nl. Daar kunnen jongeren zich ook inschrijven.

De activiteiten worden vijf dagen lang gehouden van maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari.[n]