Afbeelding
Foto: Tom van der Put

Vrouw overleden in woning Cornelis Outshoornstraat

BREDA - Een 35-jarige vrouw uit Breda is zaterdag zwaargewond aangetroffen in haar woning aan de Cornelis Outshoornstraat. Reanimatie mocht niet meer baten. Zij overleed niet veel later aan haar verwondingen. De politie startte een groot onderzoek. Een 38-jarige verdachte werd later in Dordrecht aangehouden.

DOOR DE REDACTIE


Er is nog veel onduidelijk in de zaak rond de vrouw (35) die zaterdagmiddag rond 15.30 uur zwaargewond werd gevonden in een woning aan de Cornelis Outshoornstraat in Geeren-Zuid. Toegesnelde hulpverleners die ter plaatse kwamen na een melding hebben nog geprobeerd de vrouw te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.


De politie zette de straat af en startte een groot onderzoek om te achterhalen wat er zich in de woning heeft afgespeeld en hoe de vrouw aan haar verwondingen kwam. In verband met het onderzoek werd later die zaterdag een 38-jarige man aangehouden. Hij werd aangehouden in Dordrecht, waar hij ook vandaan komt.


Onderzoek

Zondag ging het onderzoek naar de zaak door. Agenten deden onder andere onderzoek in en rond de woning van de vrouw. Zo werden er onder andere nog sporen veilig gesteld. Ook werd de verdachte zondag verhoord.


Meer duidelijkheid over de zaak is er nog niet. De politie laat weten rekening te houden ‘met meerdere scenario’s’.[n]