Afbeelding
Foto:

Culturele Stadswandeling
in Centrum Breda

BREDA - Zaterdag 6 maart, 13.00-17.00 uur, organiseert het Stadspodium van Nieuwe Veste een Culturele Stadswandeling in de binnenstad van Breda. Deze creatieve wandeling is de kick-off voor de community building rondom het Stadspodium.


Het Stadspodium is een plaats die Bredanaars op een laagdrempelige manier in contact brengt met de veelheid aan- en gevarieerdheid in alles wat de stad op gebied van amateurkunst te bieden heeft. Via het Stadspodium willen we het DNA van de amateurkunst van Breda zichtbaar maken. De Culturele Stadswandeling gaat langs vijf verschillende buitenlocaties in de binnenstad. Daar zullen kunstwerken te zien zijn van vijf Bredase Amateurkunstenaars van verschillende disciplines. Dit zijn kunstenaars van jong tot oud en de route is ook zeker voor alle leeftijden leuk om te lopen. De route begint bij Nieuwe Veste, bezoekt de 5 plekken, en eindigt weer bij Nieuwe Veste. De gehele route volgen duurt ca. 45 minuten. De route wordt steeds in duo’s gelopen met voldoende tijd tussen elk startmoment.
In verband met de huidige maatregelen vragen we je om jezelf van tevoren even aan te melden. Dit kan alléén of per duo. Wanneer je alleen komt kan je gekoppeld worden aan iemand anders die ook alleen komt. Want alléén kunst bewonderen is leuk, maar samen is dit natuurlijk nog leuker en vooral nog gezelliger!
Aanmelden via: eventbrite.nl. Culturele Stadswandeling Kick-Off Community
Je schrijft je in voor een tijdstip en geeft aan of je alleen of met zijn tweeën komt. Op de door jouw gekozen tijd wordt je dan verwacht bij de hoofdingang van de Nieuwe Veste waar je uitleg krijgt en een routekaart en een informatieboekje zal ontvangen. Vanaf hier kun je beginnen met het lopen van de route en het bewonderen van Bredase kunst. Je eindigt op de binnenplaats van de Nieuwe Veste waar je je kan opgeven om lid te worden van onze toffe community, een warm kopje koffie of thee kan drinken en waar ieder zijn innerlijke kunstenaar naar buiten kan laten komen door mee te werken aan ons gezamenlijke kunstwerk.


Info
www.nieuweveste.nl (Amateurkunst/stadspodium). Info: Leo van Lieshout: l.van.lieshout@nieuweveste.nl. Start: Hoofdingang Nieuwe Veste (buiten). Molenstraat 6 Breda. Toegang gratis. Aanmelden: eventbrite.nl[n]