Lees- of luisterclubs Senia in april van start in Breda

BREDA - Leest u met plezier mooie boeken en heeft u de behoefte om uw leeservaring met anderen te delen? Of luistert u graag naar klassieke muziek en wilt u samen met anderen daar verder over uitwisselen? Word dan lid van een Senia-lees- of luisterclub, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.


In april gaan we weer van start met (kleine) lees- of luisterclubs rondom diverse programma's: klassieke muziek, literatuur, (kunst)geschiedenis, biografieën, filosofie, Engels, Duits of Frans.

De lees- of luistergroep maakt een keuze uit een gevarieerde boeken- of muzieklijst die is opgesteld door deskundigen. U bepreekt de werken aan de hand van een lees- of luisterwijzer en discussievragen; zo heeft uw groep houvast in het gesprek over het boek of het muziekstuk en bereikt uw uitwisseling diepgang.
Is uw belangstelling gewekt? Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.senia.nl.


Let op: data gewijzigd
Belangstellenden zijn welkom op dinsdagochtend 13 april om 10.15 uur in de Nieuwe Veste, Bibliotheek Centrum, Molenstraat 6 in Breda. De bijeenkomst duurt maximaal 2 uur.


Aanmelden
Opgave kan via e-mail info@senia.nl of marja.oomens@senia.nl.

Vooraf aanmelden is verplicht in verband met het beperkt aantal beschikbare plaatsen. En mocht de herziening van de coronaregelgeving de bijeenkomsten nog niet toestaan, dan worden ze verplaatst en ontvangen de aangemelde personen daarvan bericht.[n]