Oud Nederlands Kampioene Saar van Hemert
Oud Nederlands Kampioene Saar van Hemert Foto: BredaGym

BredaGym houdt testdag voor (nieuwe) turntalenten

BREDA - Ben jij super sterk, zo lenig als een slang, sta jij het liefst de hele dag op je kop en ben je een echte durfal? Dan ben jij misschien wel het turntalent waar wij naar op zoek zijn!


BredaGym organiseert op zaterdag 17 april van 15.00 - 17.00u een talentendag voor meisjes geboren tussen 2011-2015. Wil jij beter leren turnen en in een echte turnhal trainen (zodra de corona-maatregelen dit weer toelaten), geef je dan op via hoofdtrainer@bredagym.nl o.v.v. naam en geboortedatum en kom die zaterdag naar Gemeentelijk Sportcentrum de Scharen, Bijster 1 te Breda, in onze ‘mini-turnhal’ onder een overkapping (tent) rechts naast de sporthal.


Corona regels
Helaas mogen ouders/verzorgers niet blijven kijken i.v.m. de corona regels. Afzetten en ophalen bij het zwarte hek, rechts van de sporthal. Er zijn geen kosten verbonden aan deze turnmiddag.


Positief coachen

Nu de turnwereld vaak negatief in beeld is, willen wij laten zien dat je ook op een leuke, positieve manier onze mooie sport kunt beoefenen. ‘Prestaties komen met plezier’ en daarmee heeft al menig talent zich bij BredaGym op regionaal, nationaal en zelfs internationaal niveau bewezen. Door middel van positief coachen proberen wij het beste uit elk kind te halen. Daarbij is de motivatie, inzet en het doorzettingsvermogen van het kind zelf, de drijfveer van de ontwikkeling van haar talent.[n]