Webinar Langdurig zorgen – hoe blijf je in balans?

BREDA - Veel mensen zorgen lange tijd voor een chronisch zieke partner, kind of ander familielid. Of voor een naaste met een beperking. Juist omdat de zorg langdurig is, is het soms lastig om hulp te vragen.


In het webinar ‘Langdurig zorgen - hoe blijf je in balans?’ staan we stil bij de impact van een chronische aandoening. Hoe blijf je ondanks alles als mantelzorger toch in balans?


Wanneer

Het webinar vindt plaats op dinsdag 20 april om 14.00 uur. Deelname is gratis.


Aanmelden

Aanmelden kan via www.stib-breda.nl/agenda. Zorgen voor iemand die langdurig ziek of beperkt is, vraagt veel. Je relatie verandert, je verwachtingen en de toekomst. Toch kun je proberen om de situatie zo positief mogelijk te bekijken.

Dit webinar helpt je hierbij.


Focussen op positieve dingen


Fit blijven

Je leert hoe je kunt focussen op positieve dingen en hoe je zelf beter in balans blijft. Rens Schurmans, beweegcoach van Zorg voor Elkaar Breda, geeft tips om op een eenvoudige manier fit te blijven.


Vraag indienen
Mantelzorgers kunnen vooraf hun vraag indienen. Tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen via de chat. Je bent zelf niet in beeld. Neem voor meer informatie contact op met StiB via info@stib-breda.nl of 076 750 32 00.[n]