Autisme Info Centrum Breda biedt digitaal contact

BREDA - Het AIC Breda is een informatie- en adviescentrum voor iedereen die te maken heeft met autisme. Het is onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Autisme (NVA). Sinds dit voorjaar is die NVA gestart met digitaal contact, namelijk beeldbellen met vrijwilligers.

DOOR DE REDACTIE

Heb je zelf autisme? Ben je ouder van een kind met autisme? Heeft je broer, zus, partner of kleinkind autisme? Het AIC Breda weet als geen ander hoe dat is.


Er is veel behoefte aan een
luisterend oor


Juist in deze coronacrisis blijkt er veel behoefte te zijn aan een luisterend oor. "Daarom zijn wij dit voorjaar gestart met digitaal contact. Concreet houdt dit in, dat wij je de gelegenheid bieden om via beeldbellen met onze vrijwilligers in gesprek te gaan."

Je kunt vragen stellen over dingen waar je momenteel tegenaan loopt. Of misschien ben je op zoek naar een vorm van hulpverlening en weet je niet waar te beginnen? Maar je kunt ook zomaar bellen om wat te kletsen. "Iedere vrijdagochtend tussen 9.30 – 11.30 uur zitten onze vrijwilligers klaar om je te woord te staan."


Informatie

Voor meer informatie of om een afspraak te maken ga je naar onze website: https://nva-nb.nl/aic-breda/ of mail voor meer info naar: aic-breda@nva-nb.nl.[n]