Woensdag 5 mei

Kringloopwinkel Sanaga

10:00 | Kringloopwinkel

Ga eens kringlopen aan het Erasmusplein 12 in Breda (zonder afspraak). De knusse winkel is geopend op woensdag en donderdag van 10.00-16.00 uur. Hemelvaartsdag gesloten. Kleding voor het seizoen en veel leuke, handige en nuttige artikelen. De opbrengst is bestemd voor de op- en inrichting van een kliniek in de binnenlanden van Benin (West-Afrika). www.kringloopsanaga.nl.

Zondag 9 mei

Vieringen Protestantse gemeente Breda

10:00 | Marcuskerk

Zondag 9 mei Markuskerk: online-dienst 10.00 uur, voorganger ds. J. van Kempen (gezamenlijke dienst Lucas- en Markuskerk). Johanneskerk: dienst 10:00 uur, voorganger ds. S. van Meggelen.

Kerkdienst in Protestantse Laurentiuskerk

10:00 | Laurentiuskerk

Zondag 9 mei Zesde Zondag van Pasen: Rogate; dienst van Schrift en Tafel, voorganger ds. Marloes Meijer, organist Gijs van Spankeren. Om aan deze dienst te kunnen deelnemen moet u zich aanmelden bij de scriba mw Ike Beks: ikebeks@gmail.com. Deze en voorgaande diensten zijn te beluisteren via Kerkomroep.nl; een complete liturgie staat op de website: Protestantsegemeenteginneken.nl onder “zondagdiensten”.

Viering in de Sacramentskerk

11:00 | Sacramentskerk

Zondag 9 mei 11.00 uur: Viering van Woord en Gebed. Het secretariaat is geopend op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Tel. 076-8862768. Zowel bij de viering als tijdens de opening van het secretariaat is er gelegenheid om spullen in te leveren voor de Voedselbank. Per email kunt u ons ook bereiken: secretariaat@sacramentskerkbreda.nl.

Dinsdag 11 mei

Stilstaan bij Geloven

20:00 | Online

‘Stilstaan bij Geloven’, Raad van Kerken Breda In dit kader vindt de volgende activiteit plaats: Dinsdag 11 mei, 20:00 tot 21:15 uur. Lectio Divina ‘Handelingen’: Online geloofsgesprekken in kleine groepen. Sint Franciscuscentrum van het Bisdom Breda. Voor wie geboeid is door het Bijbelboek Handelingen, elke christengelovige en geïnteresseerde. Begl.: Vincent de Haas, diaken van het bisdom Breda. Aanmelden en info op https://sintfranciscuscentrum.nl/vorming.

Woensdag 12 mei

Stilstaan bij Geloven

20:00 | Online

‘Stilstaan bij Geloven’, Raad van Kerken Breda In dit kader vindt de volgende activiteit plaats: Woensdag 12 mei, 20:00 uur. Start van serie van 2 online gespreksavonden over ‘Oog in oog’ van Kick Bras. Gespreksleiding: ds. Joan van Kempen. Op de woensdagen 12 en 26 mei verdiepen we ons in het boek ‘Oog in oog’ van Kick Bras. Met teksten en beelden gericht op de ervaring van de Eeuwige. Hoe ervaren wij onze band met de Eeuwige? Aanmelden bij ds.vanKempen@PKNBreda.nl Na aanmelding ontvangt u een Zoom-link.