Afbeelding
Foto: Wesley van der Linde

Zomerprogramma Breda Buiten is officieel van start gegaan

BREDA - Het zomerprogramma van Breda Buiten is officieel van start gegaan. Dit gebeurde middels een cleanup actie gehouden door De SUP&JOG Clenaup groep en Opgeruimd Breda. Kunstenares Marianne van Heeswijk heeft het verzamelde afval omgetoverd tot een een kleurrijk mozaïek dat het logo vormt van Breda buiten. Wethouder Marianne de Bie legde hierbij het laatste stukje.

Breda Buiten is een zomerprogramma vanuit de gemeente Breda waarmee bewoners gestimuleerd worden om elkaar deze zomer in de buitenlucht te ontmoeten op bijzondere plekken. Er zijn al meer dan 50 Bredase initiatieven in kaart gebracht die onderdeel zijn van het zomerprogramma. Zo gaat op 3 en 4 juli het Klavers Jansen zomerprogramma van start met 13 culturele voorstellingen op verschillende locaties in het gebied. Ook programmeert Breda Buiten haar eigen avonden op het buitenpodium van Bij Ons in Breda op ‘t Zoet.


Benieuwd naar het volledige programma? Of heb je een initiatief dat ook goed bij Breda Buiten past? Ga dan naar de website: https://corona.breda.nl/breda-buiten.[n]