Biljartcentrum Teteringen.
Biljartcentrum Teteringen. Foto: Joop van der Made

Inschrijving open voor Open Libre Toernooi Teteringen

TETERINGEN - We mogen de biljartballen weer laten rollen en we zijn er weer aan toe om onze sociale contacten weer te ontmoeten! Daarom organiseren we een Open Teterings Libre toernooi 2021.


Het toernooi zal op woensdag 28 juli van start gaan in het gemeenschapshuis 't Web, Zuringveld 1. Finaledag donderdag 2 september. Spelers kunnen vanaf 55 jaar (of als je in 2021 55 wordt) deelnemen aan dit toernooi. Het laagste gemiddelde voor dit toernooi is voor iedere speler minimaal 1 (1 x 25 = 25 punten). De deelnemers bijdrage dient te worden voldaan bij binnenkomst. Van de spelers die zich in het toernooi bij de laatste 8 plaatsen, worden de moyennes herzien aan de hand van de resultaten in de voorrondes, met dien verstande dat het gemiddelde alleen kan worden opgewaardeerd.

Alle wedstrijden worden op woensdag- en donderdagmiddag gespeeld, met uitzondering van woensdag 18 augustus dit wordt vrijdag 20 augustus, aanvangstijd 12.45 uur. We spelen de eerste ronde in poules van 4, iedere deelnemer speelt 3 partijen. Na deze partijen wordt eventueel een nieuw gemiddelde vastgesteld. Het gemiddelde kan alleen maar opgewaardeerd worden. De eerste en de tweede in de poule gaan door naar de tweede ronde waar we het afvalsysteem toepassen. De deelnemers dienen in de eerste ronde te tellen. In de eerste ronde kunnen we rekening houden met uw wensen m.b.t. de speeldata, daarna kunnen wij hieraan geen garantie meer geven. Alle wedstrijden zullen door loting worden vastgesteld. Aanmeldingen worden op binnenkomst van data en tijd geselecteerd. Maximaal aantal inschrijvingen 64. Uiterste inschrijfdatum 15 juli. Inschrijvingen sturen naar de wedstrijdleiding, Rens Aben e-mail: rensaben45@hotmail.com tel. 0653405093.[n]