Afbeelding
Foto: archief Weekblad de Bode

Burgemeester Depla reikt Koninklijke Onderscheiding uit aan Johan Mulders

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Johan Mulders heeft gisteren een Koninklijke Onderscheiding ontvangen van burgemeester Paul Depla. Mulders is hiermee benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

De uitreiking vond gisteren plaats tussen 17.30 en 18.00 uur in Ulvenhout. Johan Mulders is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Paul Depla reikte de Koninklijke Onderscheiding uit. Mulders is tot zijn pensionering werkzaam geweest bij het waterschap Brabantse Delta en ontplooide diverse vrijwillige activiteiten. Zo was hij van 2007 tot en met 2019 vrijwilligers bij het Streeknetwerk LandStad De Baronie. Vanaf 2010 is Mulders medeoprichter en tweede penningmeester van én vrijwilliger bij het bewonersinitiatief de Stichting Boerderij de Pekhoeve in Ulvenhout. Ook begon Mulders in 2012 als secretaris bij de Heemkundekring Paulus van Daesdonck. In 2013 werd Johan lid van het algemeen beraad van de Vereniging Markdal duurzaam en vitaal. Tenslotte heeft Johan Mulders in 2015 geholpen met de oprichting van Stichting Dorpswijze in Ulvenhout. 

Lintjesregen 2022

Ken jij iemand die het écht verdient om in het zonnetje gezet te worden? Let dan op! Het is weer tijd om lintjes aan te vragen voor de Lintjesregen 2022. Het afgelopen jaar ontvingen tien Bredanaars die zich inzetten voor de samenleving en anderen een Koninklijke onderscheiding tijdens de lintjesregen. Tot 15 juli 2021 kunnen er bij de gemeente voorstellen ingediend worden. Kijk hier voor meer informatie.