Rollatorloop 2019
Rollatorloop 2019 Foto:

Trainingsgroepjes voorafgaand aan de Rollatorloop

BREDA - Gelukkig kan er weer meer en hierdoor is het extra fijn om deel te nemen aan trainingsgroepjes met begeleiding om fit te zijn voor de jaarlijkse Rollatorloop bij AV Sprint op 10 september.


Houd je van wandelen? Ontmoet je graag anderen? En wil jij je conditie verbeteren? Meld je dan nu aan als deelnemer voor een wandelgroepje. Een gezamenlijk doel van die groepjes kan zijn: De jaarlijkse Rollatorloop bij AV Sprint. Die vindt dit jaar plaats op 10 september.


Wandelen in je eigen buurt

Daar moet je natuurlijk wel een beetje op voorbereid zijn. Daarom beginnen er in de zomerperiode al gezellige wandelgroepjes. In je eigen buurt. Ieder groepje heeft een eigen begeleider. Samen wandel je wekelijks een leuke route. Zo leer je nieuwe mensen kennen én werk je aan je conditie!

Voor wie

Wie er meedoen? Iedereen die met een stok of rollator loopt. En mensen die niet zelfstandig naar buiten kunnen.


Samen blijven wandelen
Wil je ná de Rollatorloop samen blijven wandelen? Dat kan. Want wat ons betreft gaan de groepjes gewoon door.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij Zorg voor elkaar Breda. Telefoonnummer: 076-5251580. E-mail: rollatorloop@zorgvoorelkaarbreda.nl We starten zodra er genoeg aanmeldingen bij je in de buurt zijn. Je krijgt daarna automatisch bericht wanneer we starten.[n]


Rollatorloop dit jaar op 10 september