loopgroep start-to-run
loopgroep start-to-run Foto: Yakult Start to Run

Yakult Start To Run 2021 bij Atletiekvereniging SPRINT

BREDA - We gaan weer beginnen! Met de Yakult Start to Run hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer, in zeven weken, op een verantwoorde manier hardlopen.


Op zaterdag 11 september 2021 starten we bij SPRINT met een nieuwe cursus. Na alle corona-lockdowns en maatregelen, en vast en zeker een heerlijke zomer, wordt het tijd om je lichaam en geest te versoepelen. Wat is er dan mooier dan een frisse, gezonde start met Start to Run. 

Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! 

En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap. Naast de cursus op zaterdagochtend, waarbij je vooral geniet van het lopen in het prachtige Mastbos, krijg je de mogelijkheid om ook op dinsdagavond, onder begeleiding, een training te doen. 

De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop waarbij je met je groep 25 minuten non-stop gaat hardlopen. Door middel van lezingen voorafgaand aan de trainingen krijg je van professionals belangrijke informatie over voeding, kleding en schoenen en het voorkomen van blessures. 

Onze professionele trainers kunnen niet wachten om samen met jou dit sportieve avontuur aan te gaan.

Schrijf in: https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/10873-yakult-start-to-run/[n]